Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Другий день приніс збірній досить гарні результати. Анна Плотіцина без особливих проблем вийшла в півфінал бар’єрного бігу на 60 метрів. Українська спринтерка показала 8,11, чого цілком вистачило на друге місце в четвертому забігу. І вже завтра, 3 березня, пройдуть півфінальні забіги та фінал!

Аліна Шух завершує виступ на дорослому ЧС на почесному 7-му місці! 4466 – це на 6 очок менше від SB і на 84 від PB! В заключних видах Аліна показала наступні результати: у довжині 6,09 м, 800 подолала за 2:18,36. Це більш ніж відмінний дебют на ЧС в закритих приміщеннях для юної атлетки, тим більше, що вона мала насичений та експериментальний сезон, чого лише варті її виступи в потрійному та відбір на ЧЄ з метань!

Дуже цікавий аналіз виступу зробила Аліна для сайту sportarena.com

Дуже складно говорити. Зараз розчарована результатами на 800 метрів. Всі штовхались дуже сильно, простору практично не було. Я обрала тактику бігти поряд з дівчинкою, яка біжить дуже швидко, але як виявилось, вона побігла повільно. В підсумку – такий невисокий результат, сума могла б бути більшою.

Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

В інших чотирьох видах виступила дуже добре. Рекорд в бар’єрах, гарні показники в інших видах. Тільки 800 метрів розчарували. Якщо на правду говорити, я не розумію. що трапилось, чому вийшов такий поганий час.

Перемогу ж тут оформила господарка турніру Катаріна Йонсон-Томпсон (4750), срібло везе до Австрії Івона Дадіч (4700), а бронзу та національний рекорд на додачу забирає кубинка Йоргеліс Родрігез (4637). І не можемо не згадати тут про світовий рекорд, адже автором його є наша Наталя Добринська (5013).

Після покращення особистого в ранковій сесії змагань, вболівальники очікували і другий особистий рекорд за день у виконанні Анни Ярощук-Рижикової на 400-метрівці. Так і сталось – 52,74 і 4 місце у найсильнішому півфіналі! До фіналу Аня не пройшла, та без жодних сумнівів – завдання максимум виконано. А попереду ще естафета!

Задача-мінімум виконана. Авжеж, хотілось в фінал, тому що в фінал потрапили дівчата з якими я змагаюсь влітку на бар’єрах. Мені чогось не вистачило. Не порівняти ті умови в яких тренуються вони з тими, де  готувалась цього сезону, думаю вони б не вижили! – поділилася думками Анна для сайту sportarena.com.

Тим часом семиборці пішли відпочивати до завтра. Разом з ними і Олексій Касьянов, який стрибнув у висоту з кращим результатом сезону – 2,02. Після 4-х видів наш багатоборець йде п’ятим (3350). Лідирувати продовжують Кевін Майер (3536) та Деміан Ворнер (3491). Завтра заключні 3 види, тож вся боротьба ще попереду!

Про медалі другого вечора змагань детальніше тут. Екватор змагань пройдено, але апетит лише збільшується!

Оперативна інформація з Бірмінгему у нашому Telegram-каналі.

[efb_likebox fanpage_url=”gathleticsua” fb_appid=”1130755580316176″ box_width=”340″ box_height=”130″ locale=”uk_UA” responsive=”0″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ animate_effect=”fadeIn”]

Фото The Spikes.