Вже за тиждень, 11-12 травня у Львові відбудеться  другий, від початку великої війни, напівмарафон під гаслом «Не зупиняйся!», організатором якого  є Нова пошта спільно з New Run.

Змагання присвячені  воїнам ЗСУ, рятувальникам, медикам, волонтерам та кожному, хто наближає перемогу України. 

Мета напівмарафону — показати національну єдність і підтримати українців, які не зупиняються в боротьбі за свободу та майбутнє. Забіги мають благодійну місію – 100% від усіх стартових внесків буде спрямовано на фізичну реабілітацію та адаптацію людей у центрі «Незламні». 

Традиційно старт львіського напівмарафону відбудеться в одному найвпізнаваніших туристичних  місць – біля Львівської Національної Опери.

Досягнення не мають бар'єрів
Досягнення не мають бар'єрів
Досягнення не мають бар'єрів
Досягнення не мають бар'єрів

11 травня буде організована видача стартових пакетів учасникам і дитячі забіги на 100 м. і 500 м. 12 травня пройдуть забіги на 1, 5, 10, 21 км і командна пʼятірка.

В межах події пройде спеціальний забіг на 1 кілометр — дистанція «Подяки». До неї долучиться 13-річна Яна Степаненко. У квітні 2022 року дівчинка втратила обидві ноги внаслідок терористичного удару росіян по залізничному вокзалу Краматорська. Цьогоріч вона пробігла 5 км на Бостонському марафоні та вкотре довела, що українська нація – незламна.

Серед впізнаваних гостей львівського напівмарафону –  співзасновниця Нової пошти Інна Поперешнюк, шеф-кухар Євген Клопотенко, шоумен Анатолій Анатоліч і блогерка Меліса Садик.

Крім того долучаться до змагань військовослужбовці ЗСУ і ветерани, які  отримали тяжкі поранення на війні, рятувальники, волонтери, лікарі та люди, які проходять реабілітацію в центрі «Незламні».

Зареєструватися на напівмарафон можна на офіційному веб-сайті заходу www.newrun.com.ua до 6-го травня.

Вікторія Ткачук просить долучитися до збору для її брата військового

Досягнення не мають бар'єрів
Досягнення не мають бар'єрів
Досягнення не мають бар'єрів
Досягнення не мають бар'єрів