Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Перший спортивний «вихід у світ» нової жіночої бігової спільноти довів: цей проект – не тільки про активний спосіб життя і подолані кілометри. Але і про жіночу підтримку заради спільної мети і персональних перемог!

Субота, на годиннику – 9 ранку. Місце зустрічі – Маріїнський парк. Мета – перша спільна дівоча пробіжка. День, якого з особливим натхненням чекала команда «Бігових Супердівчат Libresse»! З не меншим очікуванням готувалися до першої відкритої пробіжки дівчата, які першими дізналися про нову біговому спільноту і приєдналися до неї. За планом – дистанція в 7,5 км мальовничими місцями центру столиці.

Але перед цим – розминка під запальні треки в компанії запрошеного зіркового гостя – відомої співачки Анни Добриднєвої. Цю дівчину можна сміливо назвати чи не найспортивнішою представницею українського шоу-бізнесу! Разом з лідерами руху Анна прикрасила своєю присутністю старт нового етапу в світі бігу.

– Я обожнюю біг і все, що пов’язано з активним способом життя, – зізналася Добриднєва. – Мені імпонує ідея жіночого ком’юніті «Бігові Супердівчата Libresse». Це ново та цікаво. І, як мені здається, не просто проект про біг, а про жіночу взаємопідтримку загалом. А ще – про шанс власним прикладом мотивувати оточуючих. Це дуже близько мені, так як відношу себе до категорії артистів, які при першій-ліпшій можливості долучає свою аудиторію до спорту.

Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Якщо 6 дівчат вже встигли роззнайомитися між собою перед стартом проекту, то учасниці, які щойно приєдналися – зовсім ні. Перша пробіжка стала відмінним приводом, аби виправити ситуацію! Поєднав приємне із корисним, під оплески групи підтримки, дівчата почали долати перші спільні кілометри. І через годину та 10 хвилин опинилися на фініші із однаковим темпом. До речі, ще один відмінний доказ того, що біг об’єднує! Зустрічали дівчат, як справжніх бігових суперзірок – із музикою, надихаючими плакатами і оплесками. Після дебютної пробіжки в статусі лідерів команди «Бігові Супердівчата Libresse» дівчата поділилися своїми враженнями:

Аліна Короленко:

«Це було дуже класно і душевно! Щаслива, що всі мої подруги і знайомі, надихнувшись оголошенням про нашу першу пробіжку, прийшли сюди сьогодні! Вони зважилися на цей крок, прокинулися раніше і залишилися задоволені! Сьогодні я бігла з відмінною компанією.»

Поліна Потапенко:

«Кожна з нашої шестірки буде по черзі модерувати пробіжки, і наступного тижня буде моя черга. Тому я була дуже уважною і під час дистанції думала, на що варто звернути увагу у суботу. І залишилася в захваті від маршруту! До цього я бігала на стадіоні, і зміна картинки стала неймовірним доповненням нашого тренування».

Юлія Мнухіна:

«Настрій – чудовий! У мене мурашки по тілу досі! Маршрут, компанія і ідея проекту дуже надихають. Це була дуже тепла і душевна пробіжка. Всі дівчата – відкриті, впевнені в собі, позитивні. І це не дивно: нас об’єднав біг, який усуває всі негативні емоції!»

Наталія Попова:

«Зараз почну терміново розсилати повідомлення всім своїм знайомим і подружкам, щоб вони не пропустили наші наступні пробіжки! Всі, хто з різних причин перестав бігати або все ще не захопився цим видом спорту, приєднуйтесь до нас! Вірю, що на наступному тренуванні нас, «Бігових Супердівчат Libresse», буде ще більше!

Карина Воронченко:

«Я відвідала чимало бігових заходів, і можу з упевненістю сказати, що тут відмінна організація. Все було продумано до дрібниць: музика, намет для переодягання, вода після тренування, підтримка. А ще дуже радує те, що після пробіжки багато дівчаток підходили і говорили, що вже встигли надихнутися бігом, залишали коментарі в соцмережах. Такий фідбек не може не надихати!»

Серед дівчат, які вирішили провести цей день в компанії «Бігових Супердівчат Libresse», були і дебютантки в цьому виді спорту. Наприклад, активна і неймовірно товариська мама двох дітей Тетяна Санзарі.

– Випадково побачила оголошення про першу пробіжку в Facebook і відразу ж загорілася! – ділиться своїми враженнями Таня. – Залишила молодшу дитину на чоловіка і сказала, що у мене з’явилися термінові справи (посміхається). Відчуття після пробіжки – нереальні! Ніби завжди цим займалася і знаю всіх дівчат половину життя. Мені 45 років – вік, коли потрібно зміцнити свої коліна. На це зроблю акцент між пробіжками, щоб не відставати від всіх дівчат. Я відчула таку хвилю любові на фініші! Наступні тренування не пропущу, адже тепер я в команді!

Спостерігаючи за спортивними, активними і цілеспрямованими красунями з блиском в очах, хочеться відразу дістати кросівки – і повторити їх активний ранок, причому негайно! Тепер така можливість є у кожної дівчини щотижня!

Найближча пробіжка – 8.09 о 9.00. Зустрічаємося на ВДНГ у Eliksyr Point та починаємо ранок активно! Чекаємо всіх, хто хоче стати частиною нової жіночої спільноти – «Бігові Супердівчата Libresse».

Участь – безкоштовна. Для цього потрібно обов’язково зареєструватися за посиланням: bit.ly/2C3erQ8

Слідкувати за анонсами наступних пробіжок можна на сторінці «Бігові Супердівчата Libresse» за посиланням: https://www.facebook.com/libresserun/