додому Новини

Ярослава Магучіх привітала українців з Днем Соборності 

Чемпіонка світу зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх вже за тиждень відкриє зимовий змагальний сезон. Поки ж атлетка завершує підготовку, і сьогодні знайшла час привітати всіх з Днем Соборності України.

“Єдність нації – це найвища сила у боротьбі за свої землі та своє майбутнє 🇺🇦

В День Соборності хочу подякувати кожному військовому, волонтеру, працівнику і  працівниці служби безпеки та всім українцям за міцність і єдність у боротьбі з росією. 

Попереду багато випробувань і ми маємо пройти їх разом, тільки так вдасться здобути перемогу на всіх фронтах. Слава Україні!” – пише Магучіх і додає до допису свої фото у формі національної збірної України.

Відзначимо, що атлетка має яскраво виражену патріотичну позицію, і активно використовує свою популярність для того, щоб розповідати про війну в Україні, і збирати допомогу ЗСУ.

Саме за це “Жорстка Атлетика” номінувала Ярославу на звання “Лідер нації” у конкурсі, який проводимо разом з Puma Україна “Puma Athletics Awards 2023”. Також Магучіх претендує на титул “Невтомна лідерка року”. Переходьте за посиланням нижче і голосуйте за зіркову стрибунку.

Puma Athletics Awards 2023