Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Офіційно повідомляємо: голосування BLACKROLL® Gathletics Awards 2018 завершено і Жорстка Атлетика готова оголосити імена переможців! Але для початку, як заведено, ми хочемо подякувати усім вболівальникам, які долучилися до цієї відповідальної справи та додали мотивації нашим карколомним атлетам! Кожен голос був безумовно важливим, а справді запекла боротьба в кожній номінації, є підтвердженням того, що абсолютно всі атлети є небайдужими для уболівальників і шанувальників «королеви спорту».

Отож, переможцями номінацій стали:

♦ Небувалий прорив року 

Валерія Іваненко, метання молота – додати за рік 4 метри у метанні дорослого снаряду та майже 8 у метанні 3-кілограмового – як вам такий прогрес? І хоча у 2017 Валерія вже заявила про себе сріблом на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі, 2018-ий по праву можна назвати «проривним»: золото  юнацької Олімпіади та чемпіонату Європи U18 з рекордами змагань, а на додачу триразове оновлення юнацького рекорду України!

♦ Стабільна стабільність року ♦

Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Наталія Прищепа, 800 м – що тут можна ще сказати, як не «стабільна чемпіонка Європи». Це фантастично! Наталка захистила свій титул чемпіонки континенту і знову потішила вболівальників своїм традиційним фінішем! Стабільніше немає куди! Більше того, вона ще й вразила спортивну громадськість Європи, коли допомогла піднятись після прикрого падіння одній зі своїх конкуренток!

♦ Непохитна безкомпромісність року ♦

Христина Стуй, спринт – безапеляційне прагнення до мети попри все. Саме Христина цього року, незважаючи на поважний стаж у спорті зуміла оновити особистий рекорд (11,20) після травми та провести суперуспішні літній та зимовий сезони. Ламати ліміти – ось, що вдається Христині на всі 100! І байдуже, що кінцівка видалася не такою, як хотілося, адже «Соррі, мама, в декрет мені ще рано, be continued…» (Христина Стуй ©)

♦ Дивовижна завзятість року ♦

Ярослава Магучіх, стрибки у висоту – спершу могло здатися, що шалений минулорічний прогрес цієї спортсменки був авансом на декілька років вперед! (Нагадаємо, що минулого року Ярослава стала переможницею Gathletics Awards у номінації “Нечуваний прорив року”). Але зовсім ні! Завзятість Ярослави не дозволила їй спочивати на лаврах. Золото юнацької Олімпіади і чемпіонату Європи U18. А ще рекорд України U18, повторення юніорського рекорду України, рекорд Європи U20 у приміщенні, повторення найкращого досягнення світу U18 (1,96 м) – одним словом ми збилися рахувати рекорди цієї спортсменки! Та й хіба це має значення, якщо не за горами нові!

Наші переможниці отримають подаруночки від Жорсткої Атлетики та Blackroll Ukraine а ми ж…

Вітаємо!
Надихаємось!
Вболіваємо!