Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Твої бігові якості вже неодноразово перевірялися на найрізнаманітніших бігових стартах. Індивідуально чи в естафеті… це не має значення, адже головне те, що весь спортивний рух приносить тобі ті емоції, заради яких ти приходиш на кожне тренування та намагаєшся стати краще, ніж був учора. І респект тобі за це від команди Жорсткої Атлетики, адже наш проект існує саме завдяки тобі і заради тебе!

Але це ще не все… ми тут нещодавно думали, який би ще цікавий та мотивуючий контент створити цього разу. Про що написати… і тут буквально за кілька тижнів до вже другого старту забігу з випробуваннями Be more human 2018, ми вирішили трохи поміркувати вголос, чому командні забіги – це так само круто, як і індивідуальні! А може навіть вони ще цікавіші та драйвовіші?

І ось ми знайшли декілька тверджень, що доводять це:

Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Перше – командна відповідальність

Чи відчував ти мандраж на старті свого останнього забігу, можливо навіть нервував? І беззаперечно тобі сподобалось це відчуття! Отже, тобі на Be more human – тут ти відчуєш відповідальність і мандраж за всіх шістьох членів твоєї команди, ти відчуєш себе частинкою одного великого спортивного організму!

Тут не лише про ноги

Це саме той випадок, коли вас об’єднує не лише назва, як це буває в естафеті, але й канат, який доведеться тримати всю дистанцію. Канат – це той предмет, який з одного боку вирівняє всіх учасників команди за швидкістю та водночас допоможе проявити індивідуальні якості в допомозі власній команді. Канат – це фішка перегонів, це єдина артерія вашого спортивного організму. Всю дистанцію Ви маєте бігти пліч-о-пліч тримаючись за нього, що буде символом вашого командного духу.

Друг з тренажерного залу

Абсолютно у кожного бігуна є друг з тренажерної зали вагою 100 кг, який не любить бігати. Але Be more human – саме ті змагання, де м’язова маса вашого друга стане в пригоді, а необхідність виконувати силові вправи зацікавить друга побігти, і хто знає, на який осінній марафон він зареєструється після цього…

Головна відмазка скасовується

Як це ти не зможеш? Легко! Формат Be more human розроблений спеціально для того, щоб ви отримали задоволення від змагання. Тут немає 3-метрових стін чи кілометрових колючих дротів, які можуть підкорити лише профі. Такий забіг доступний кожному. Навіть, якщо ти пропустив останній місяць тренувань. Але ми не здамо твій секрет:)

Ще той team building

Агов, менеджери! Хочете згуртувати своїх хлопців та дівчат у єдине непереможне ціле? Хіба це не класна ідея для зміцнення корпоративного духу – бути поруч не лише у кріслах робочих місць, а ще на справжньому спортивному змаганні, де необхідно  працювати злагоджено та ефективно? Позитивний ефект гарантовано! Щоправда, у офісі канат доведеться вилучити…

Дорога у “великий спорт”

Якщо ти ще досі не у спортивній темі, welcome! Цей забіг – просто чудовий шанс потрапити до нашої великої спортивної сім’ї. І головне: у команді це не так страшно, адже ти будеш долати перешкоди не один.

І наостанок… Командний забіг Be more human – це неймовірні обійми після фінішу. Тільки подивіться на ті фінішні емоції з тогорічного змагання! Вони просто шалені і не порівнюються ні з чим, вони заряджають нас всіх на майбутні звершення. Ти просто повинен їх відчути.

Невже у тебе ще лишилися сумніви щодо участі? Всі деталі і реєстрація тут.

Фото та відео з офіційної Facebook-сторінки заходу