додому Новини

Ярослава Магучіх розповіла, чому вирішила відкласти весілля

Рекордсменка світу та Олімпійська Чемпіонка зі стрибків у висоту, Ярослава Магучіх, торік отримала пропозицію від свого нареченого Назара Степанова 

Назар, який є сином наставниці Магучіх, Тетяни Степанової, освідчився Ярославі в присутності батьків, подарувавши обручку придбану в Нью-Йорку. (інтерв’ю Ярослави на цю тему).

Звісно, під час Олімпійського сезону весілля було не на часі. Однак нині, ЗМІ запитують у Ярослави – коли ж відбудеться весілля.

Як розповіла днями 23-річна зірка,  в ексклюзивному інтерв’ю OBOZ.UA, з весіллям вони з Назаром не квапляться. Головна причина війна – хотіли б провести церемонію в Україні, але через війну це зараз не на часі. 

-Прикро, та не можемо зараз провести церемонію весілля, бо мені дуже хотілося б одружитися в Україні, у Дніпрі, зібрати родичів, друзів. Але, на жаль, не можемо цього зробити через війну. Немає такої можливості зараз і, чесно кажучи, не хочеться, не на часі. Хоча, з іншого боку, начебто говорять, що треба жити життя тут і зараз, адже молодий вік, самий розквіт, скажімо так. Але я розумію, що хочу зібрати на весіллі родичів, друзів, а зараз це складно, бо всі розкидані по світу. А робити церемонію за кордоном, то це буде тільки якесь жіноче весілля, – сказала Магучіх.

Тетяна Степанова святкує День народження – цікаві факти про тренерку чемпіонки світу