додому Новини

“Нервував більше, ніж на Олімпіаді” – Арман Дюплантіс освідчився своїй коханій 

Світова зірка стрибків з жердиною, швед Арман Дюплантіс, продовжує свій блискучий 2024 рік ще однією важливою подією. 

Дворазовий олімпійський чемпіон, дворазовий чемпіон світу на стадіоні та дворазовий чемпіон світу у приміщенні, триразовий чемпіон Європи, і чинний володар світового та олімпійського рекордів(6,25), вирішив одружитися, і каже що під час пропозиції своїй дівчині Дезіре Інгландер, хвилювався більше, нід під час усіх своїх спортивних змагань.

24-річний Арман та 22-річна Дезіре разом вже чотири роки. Дівчина є моделлю та блогеркою, і постійно супроводжує Дюплантіса на всіх змаганнях. Відео їх палких поцілунків після чергової  перемоги шведа давно стали вірусними у соцмережах.

Пропозицію коханій Арман зробив кілька днів тому, під час спільних зйомок для журналу VogueScandinavia. Пару урочисто вбрали для фотосесії на пляжі. 

-Ми ще жартували що на вигляд ніби схожі на нареченого і наречену. І лише коли Арман дістав коробку з кільцями, я зрозуміла, що відбувається.  Йому знадобилося близько 20 секунд, щоб знайти обручки, – розповідає Дезіре.

-Відверто кажучи, це хвилююче, що я колись робив у житті. Не нервував так навіть на Олімпіаді. Я підготував кілька рядків, які хотів сказати під час пропозиції, але загубив всі слова. Я повністю закляк, –  зізнався Дюплантіс.

Одружився один з найкращих бігунів світу Якоб Інгебрігтсен