додому Новини

Марина Немченко виборола срібло півмарафону в Чехії

Українка Марина Немченко продовжує збирати подіуми європейських “половинок”, цього року вона вчетверте виборює медалі на півмарафонській дистанції.  Днями додала до колекції срібло змагань в Чехії. Українка успішно виступила на  міжнародному півмарафоні в Усті-над-Лабем, що входить до срібної категорії світової серії.

Як зауважила Марина, цей півмарафон приніс чимало сюрпризів – по-перше,  організатори перенесли його на тиждень пізніше, по-друге, змінили звичну трасу.  Однак майстерність українки зробила своє – Марина зуміла фінішувати другою з часом 1:12:08, програвши лише сім секунд чеській атлетці Терезі Гроховій (1:12:01). Ще одна українка, Вікторія Кольчик (Погорєльська) фінішувала шостою – 1:22:41.

Жорстка Атлетика попросила Марину Немченко поділитися враженнями від здобутої медалі:

Як біглося цього разу?

Біглось туго, можливо ще гори не відпустили, та і жарка погода й швидкий початок не полегшував задачу, сонячно, тіні дуже мало було. Дивилась після фото і відео й видно, що дуже зажата! Плюс, що був пейс і довгі пункти з водою…часто важко взяти той стакан на швидкості, ще й коли в групі біжиш…тут можна було добре освіжитись! Мінус, що ти біжиш повністю мокрий, кросівки аж чвакають і через це дуже натерла собі ноги!

Як тобі траса? 

Думала, що траса швидка, але ні…багато поворотів/розворотів, тягунів. Очікувала кращого! Але рада, що виграла цю серію стартів. І результат 1:12:08 в таких умовах показує що форма стабільна і з тренером ми рухаємося в правильному напрямку!

Де бігтимеш найближчим часом?

В неділю Варшава марафон, але це так…швидкий лонгран. Два тижні відпочину і там ще трішки по Європі постартую.

Іван Стребков за два дні виграв дві половинки