додому Новини

Топова стрибунка у висоту Ірина Геращенко отримала оригінальний подарунок на День Народження

Одна з лідерок українських і світових стрибків у висоту – киянка Ірина Геращенко сьогодні святкує День Народження. Красуні атлетці виповнилося 29 років. 

З цієї нагоди стрибунка поділилася яскравою фотосесією, а також показала оригінальний подарунок, який подарував їй чоловік Сергій Спільняк.

Мій найнеочікуваніший подарунок – тепер маю нове хобі, – так підписала Ірина Геращенко радісне фото з червоним синтезатором.

Колись давно в дитинстві мама мене відвела в музикальну школу. Але затрималась я там аж на 2 тижні, щось не склалось… І напевно ця дитяча мрія не давала мені спокою. Дякую, Сергій Спільняк, що з однієї моєї розповіді ти відчув, як я хотіла б навчатись чомусь новому, – ділиться Ірина.

Судячи з усього до багатьох талантів атлетки скоро додасться ще один!

Нагадаємо, Ірина Геращенко неодноразово захищала честь України на змаганнях найвищого рівня – була фіналісткою Олімпійських Ігор (4 місце в Токіо-2021) та чотирьох чемпіонатів світу (4 місце на стадіоні 2022 року і 5-те 2023-го, а також 5 і 7 місця ЧС  у приміщенні 2022 та 2018 року). Зараз Ірина готується представити країну на Олімпійських іграх в Парижі, норматив на які виконала ще влітку минулого року. Особистий рекорд Геращенко складає 2 метри.

Ірина Геращенко замислюється про кар’єру тренера