додому Новини

Комітет атлетів ФЛАУ реалізовує освітню програму у форматі щотиждневих лецій: обирай свій шлях

Комітет атлетів ФЛАУ в рамках розвитку федерації реалізовують Освітню програму: проєкт направлений на підвищення обізнаності атлетів та знайомства з провідними фахівцями у різних галузях.

Комітет провів опитування серед спортсменів для визначення найголовніших тем, що їх цікавлять та найзручнішого на їх думку способу подачі інформації, щоб просто і доступно сприяти розвитку різностороннього мислення для якомога більшої кількості атлетів. Доєднатися до програми може кожен бажаючий.
Цей крок допоміг організаторам розробити план тем, який вже розписаний на рік.

Щочетверга проводяться корисні лекції від запрошених спікерів на теми: реабілітація, психологічна підтримка, дієтологічна підтримка, фінансові консультації, англійська, карʼєрний ріст, юридична підтримка, медіанавчання тощо.

Як це працює?
Запрошуються лектори, беруться їх контакти та створюється база даних. Після лекцій проводиться опитування для збирання фідбеку, оцінки якості лектора та організації. Це робиться для того, щоб у подальшому тільки покращувати якість викладання матеріалу. Крім того, лекції записуються та створюється база даних для них, тож ви зможете ще раз переглянути відео і за потребою законспектувати.

Як результат:
База даних з корисними лекціями, контактами фахівців та їх оцінкою. Тобто за рік ця освітня програма накопичить у собі близько 50 лекцій з контактами фахівців своїх напрямків.

Вже проведено 2 лекції. Є їх записи у спеціальній базі даних у Гугл таблицях. Скоро з’явиться посилання на неї на сайті.
За розкладом лекцій та іншими деталями слідкуйте на сторінці Instagram ФЛАУ.

Реалізатори програми Аліна Шух та Анна Рижикова.

Фото: Instagram ФЛАУ