додому Новини

Вікторія Ткачук приєдналася до рожевого тренування

Одна з лідерок українського бар’єрного бігу Вікторія Ткачук проводить вже другий тиждень на тренувальному зборі у Південно-Африканській республіці. 

Провідна атлетка щедро ділиться з підписниками залаштунками своєї підготовки у складі інтернаціональної групи нідерландця Лорана Меулі.

“Іноді спорт це про біль і неможливість зробити й крок після певної вправи, але це саме та подорож, яка робить мене щасливою”, – написала у своєму профілі Вікторія Ткачук. 

Цього тижня Вікторія ділилася спільними фото з цьогорічною чемпіонкою світу в естафеті 4х400, нідерландкою Eveline Saalberg.

А днями потрапила на відео нідерландського спринтера бронзового призера ЧС 2022 у приміщенні Ісайї Бьорса. Він показав, як щосереди всі учасники цього збору вбираються у рожевий одяг. Не виключення і українська бар’єристка Вікторія Ткачук, якій дуже пасують рожеві шорти. 

Нагадаємо, нині Вікторія Ткачук готується до своїх третіх Олімпійських Ігор. Маючи в активі олімпійський норматив, Ткачук вирішила пропустити зимовий змагальний сезон, і повністю присвятити себе підготовці до Парижу-2024.

Вікторія Ткачук  розпочала підготовку до Олімпійських ігор у власному спортивному залі