Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Жорстка Атлетика продовжує ділитися з вами найцікавішими моментами з інтерв’ю топових українських стрибунок у висоту на yоutube-каналі Слава Варда. До речі, там незаслужено низька кількість переглядів – тож долучайтеся. 

Ми вже розповідали про те, коли планує поповнення родини Ірина Геращенко, і чи скоро весілля у Юлії Левченко.

Чемпіонка світу Ярослава Магучіх в інтерв’ю Варді розповіла теж чимало цікавого про життя. Зокрема про своє ставлення до моди і шопінгу, патріотичний макіяж, та як її коронували на чемпіонаті світу у Будапешті. 

Розкажи про твоє сприйняття модних трендів, ти модниця? І як ставишся до шопінгу?

Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Ні я не шопоголік і для мене взагалі ходити по магазинах, щось міряти – я не можу довго цього витримати. Мені краще піти сісти, і випити каву.  Але у мене багато речей. Щось там купила, щось тут. Коли я вдома і у мене є можливість я обожнюю носити спідниці, і стараюся їх побільше вдягати. Я їх максимально люблю носити ще з дитинства, тож коли є можливість – я їх обов’язково вдягаю і красуюся. От, наприклад, в Нью-Йорку носила піджак і спідницю.

На змаганнях ти завжди дуже гарно виглядаєш, скільки часу це займає?

В мене до виходу збори забирають одну годину. Це зачіска і мейкап. Якщо зранку, кваліфікація я прокидаюся о 6 годині, щоб зробити зачіску і макіяж. Коли мені тренер іноді каже: “Може пізніше прокинемося?”. Я кажу: “Ні, мені потрібен час на збори”.

Твій патріотичний макіяж знає весь світ, і він вже став трендом у збірній України. Як з’явилася ця ідея?

Раніше я робила просто стрілки жовті або сині, а коли почалася війна, то хотіла якось ще більше позначити українську символіку, виступаючи на комерційних змаганнях, адже там ми не в формі збірної. Думала як привернути увагу більше до України, щоб всі бачили що я з України – і я придумала ось цей мейкап, в наших кольорах. А потім у мене ще з’явилася ця моя емблема з картою України. яка бомбила потім в російських пабліках. Коли я виступила на багатьох етапах Діамантової ліги  – росіяни писали чому мене не відсторонили, бо у мене мапа України з Кримом, а це нацистська символіка.

Після перемоги на чемпіонаті світу у тебе на голові з’явилася корона, як це сталося?

 Це не моя корона – зараз розставлю ці всі крапки на І.  Коли я вже виграла золото, і з прапором підбігла до трибун – там сидів мій фанат з Великобританії. Він подарував мені цю корону і сказав, що дуже щасливий через мою перемогу. Для мене це було максимально приємно – що люди приїхали з іншої країни, аби за мене вболівати, і подарували мені цей подарунок, назвавши “королевою висоти”.

Ярослава Магучіх стала обличчям обкладинки модного журналу