додому Новини

У Мукачево відбулися незвичайні вечірні змагання з легкої атлетики

Днями у Мукачевому на стадіоні СОК ДЮСШ відбулися незвичайні змагання з легкої атлетики – “Вечірнє Мукачево”. Особливість яких в тому, що вони проходять при світлі ліхтарів, як декларують організатори – подібних змагань в Україні нема. 

Проведення змагань у вечірній час стало можливим після капітальної реконструкції стадіону, яка завершилася 2021 року. До речі покращення інфраструктури одразу далося взнаки на результатах мукачівських атлетів – цього року команда  СОК  ДЮСШ  Мукачево перемогла в командній першості серед ДЮСШ з легкої атлетики, що проходили в Івано-Франківську та була першою в командній першості чемпіонату України з кросу у Білій Церкві.

Цими ж днями мукачівський стадіон гостинно приймає збірну України з кросу, яка готується до чемпіонату Європи, що вже у грудні відбудеться в Бельгії. 

Що ж стосовно турніру“Вечірнє Мукачево” участь в ньому взяли спортсмени з Мукачева, Ужгорода, Хуста, Сваляви, Тячева та Рівного. Особливістю змагань стало те, що діти могли брати в них участь разом з батьками. До того ж всі учасники зробили стартові внески, які було передано на користь ЗСУ.