додому Новини

Ярослава Магучіх бере змагальну паузу до чемпіонату світу в Будапешті

Yaroslava MAHUCHIKH of Ukraine competes in High Jump Women's during the Meeting of Herculis EBS on July 21, 2023 in Monaco, Monaco. (Photo by Johnny Fidelin/Icon Sport via Getty Images)

Вчора три українські стрибунки у висоту взяли участь в дев’ятому етапі Діамантової Ліги, що проходив в Монако. Сріблом відзначилася Ірина Геращенко, а бронзу здобула Ярослава Магучіх. Обидві українки показали результат 1,96. Але Магучіх цю висоту з другої спроби. 

Свій виступ Ярослава прокоментувала так:

Сьогодні я очікувала стрибнути трохи вище. Але перед змаганнями було кілька важких днів. Я пропустила свій рейс до Хожува (на попередній етап Діамантової Ліги, – прим.ред), потім мала деякі інші проблеми… Тому я рада, що потрапила сюди  і змагаюся перед цими прекрасними  глядацькими трибунами. Побачивши всіх цих дітей, які вболівають за нас, я відчула такий емоційний прилив! Тож продовжуємо працювати далі. 

Це моє останнє змагання перед Будапештом, і я знаю, що є багато речей, над якими потрібно працювати. Я ще не знаю, де буду тренуватись. Але, ймовірно, буде тренувальний збір у Бельгії, де зараз ми живемо, або в Естонії. 

Без помилок ми не можемо вдосконалюватися, тому я готова працювати над ними, щоб бути готовою до Будапешта”, – розповіла Магучіх в офіційному інтерв’ю Діамантовій Лізі.