додому Новини

Трьом українським бар’єристкам вдалося виконати норматив на молодіжний чемпіонат Європи

Гарячими видалися жіночі бар’єри на молодіжному чемпіонаті України в Івано-Франківську. Одразу трьом спортсменкам вдалося виконати норматив на молодіжний чемпіонат Європи  на 100 метрів з бар’єрами (13,90).

Перемогла киянка Ірина Будзинська, яка цього сезону впевнено увірвалася до лав найсильніших бар’єристок України. У Франківську киянка повторила свій кращий результат – 13,43. 

“Срібло” взяла Анісія Лочман – 13,73.  Третьою була представниця Донецької області Христина Юрчук, зі своїм особистим рекордом – 13,83.

Христина розповідає – задачі, поставлені перед собою у Франкувську, виконала:

“Від старту очікувала особистих рекордів і попадання в трійку. Загалом біглось непогано, трохи погода завадила в забігу,  але на фінал розпогодилося, і це сприяло результатам. Своїм часом, безумовно, задоволена – це мій особистий рекорд, але в фінальному забігу зачепилась за барʼєр і трохи збилась з ритму. Але головна ціль виконана – нашою з тренером ціллю було попадання  на молодіжний Чемпіонат Європи і там вже показати гідний результат”.

Читайте також про підсумки  молодіжного чемпіонату України від інших спортсменів, які виконали нормативи на чемпіонат Європи U23: Андрія Васильєва (переглянути тут), Уляни Рачинської (читати тут), Валерії Іваненко-Кириліної (стаття тут) та Микити Барабанова (за посиланням)

Фото: Олександр Залевський