додому Новини

Олімпійські медалісти протистоятимуть Ярославі Магучіх на Діамантовій лізі в Лозанні

Ukraine's Yaroslava Mahuchikh celebrates after victory in the women's high jump final during the Diamond League athletics meeting at Stadion Letzigrund stadium in Zurich on September 8, 2022. (Photo by Fabrice COFFRINI / AFP) (Photo by FABRICE COFFRINI/AFP via Getty Images)

Серед  зірок, які збираються взяти участь у Діамантовій лізі в Лозанні, 30 червня, буде українка Ярослава Магучіх, яка сподівається захистити свій титул чемпіонки Діамантової ліги у стрибках у висоту, який вона здобула минулого року.

У Швейцарії Магучіх змагатиметься з австралійкою Ніколою Оліслагерс і бельгійкою Нафіссату Тіам.

Нафіссату Тіам

Австралійка виграла срібло Олімпійських ігор у Токіо, де й встановила свій особистий рекорд в стрибках у висоту – 2,02 м. А бельгійка є дворазовою Олімпійською чемпіонкою в семиборстві та має високий результат, як для багатоборки, в цьому секторі – 2,02. Ярослава ж у Токіо стала третьою, але має найвищий особистий – 2,05.

Нікола Оліслагерс

Діамантова ліга  — це головна одноденна серія змагань з легкої атлетики, яка включає 14 найпрестижніших стартів у світі  легкої атлетики. Спортсмени змагаються за очки на 13 серіях, намагаючись кваліфікуватися на дводенний фінал Діамантової ліги.

За матеріалами Diamond League

Фото Getty Images