Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

19 вересня у Києві відбудеться Чемпіонат України з півмарафону в рамках заходу 11-й WORK.UA КИЇВСЬКИЙ ПІВМАРАФОН 2021 від Run Ukraine.

Чемпіонат України з півмарафону проводиться під егідою Федерації легкої атлетики України і буде основним відбірковим стартом на Чемпіонат світу-2022, що відбудеться у Китаї. Тож у заході візьмуть участь топ-атлети країни, серед яких члени національної збірної України.

WORK.UA КИЇВСЬКИЙ ПІВМАРАФОН — щорічна масштабна бігова подія, яка має відзнаку Silver label від IAAF (Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій). А це гарантує проведення змагань на найвищому рівні з відповідністю міжнародним стандартам якості, безпеки і обслуговування.

Київський півмарафон з 2011 року регулярно об’єднує на трасах любителів бігу та спортсменів з різних куточків України та світу, а у 2015 році захід став повноправним членом Асоціації міжнародних марафонів (AIMS). У 2017 році в рамках Київського півмарафону від Run Ukraine вперше відбувся чемпіонат України з півмарафону. 

Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

“Чемпіонат України з півмарафону в рамках нашого заходу — основний старт перед Чемпіонатом світу, тому для професійних спортсменів це одні з найважливіших змагань.
Для нас, як організаторів, це велика відповідальність та амбітне завдання.
Впевнений, що разом з партнерами та нашою командою ми проведемо змагання на найвищому рівні, адже завжди головний пріоритет для нас — щоб всі учасники отримали максимальний заряд драйву та задоволення від масштабного бігового заходу у центрі Києва“, — прокоментував генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

“ФЛАУ прагне до того, щоб рівень національних чемпіонатів зростав з кожним роком. Для нас важливо створювати максимально комфортні та сприятливі умови для учасників, забезпечувати гарну картинку, робити змагання цікавими для вболівальників, спонсорів і партнерів.
Чемпіонат України з півмарафону надзвичайно важливий. На ньому не лише визначать найсильніших, а й розіграють путівки на Чемпіонат світу. І його проведення в рамках Київського півмарафону дарує впевненість у тому, що все відбудеться на найвищому рівні.
Run Ukraine впродовж багатьох років вирізняється високим рівнем організації змагань. У 2019 році саме в рамках Київського півмарафону відбувався чемпіонат Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій, і тоді на адресу ФЛАУ надійшло безліч схвальних відгуків від усіх його учасників. Ми щасливі з того, що наша співпраця продовжується, і щиро віримо в те, що українські легкоатлети зможуть якнайкраще реалізувати себе, а глядачі отримають неабияку насолоду від цих змагань“, — прокоментувала генеральна секретарка Федерації легкої атлетики України Іоланта Хропач.

Цьогоріч в 11-му WORK.UA КИЇВСЬКОМУ ПІВМАРАФОНІ візьмуть участь близько 9 000 учасників.

У програмі івенту — індивідуальні дорослі старти 21 км, 10 км, 4,2 км, естафета, командні старти, дитячі забіги та Ветеранська десятка. Кожен фінішер заходу отримає медаль на згадку про подію.

Реєстрація на сайті: workua.kyivhalfmarathon.org

Нагадаємо, 11-й WORK.UA КИЇВСЬКИЙ ПІВМАРАФОН 2021 — третій етап Бігової Ліги Українських Мейджорів 2021 від Run Ukraine. 

Цього року Бігова Ліга включає п’ять заходів:

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів.

Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати і мотивувати людей займатися бігом.