Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Жорстка Атлетика разом з Chameleon Club продовжує серію матеріалів про endurance та триатлон. Цього разу черга познайомитись з дійовими особами, з людьми яких ви напевно зустрічали або в громадському транспорті, або на концерті, але і уявити не могли, хто вони!

За гарними клубними фотографіями, результатами в підсумкових протоколах змагань та багатогодинними тренування стоять історії реальних людей, які, можливо, ще вчора і не могли уявити себе в якості спортсменів, майстрів не одного, а одразу трьох видів спорту.

Жорстка Атлетика познайомилась з кількома цікавими особистостями Chameleon Club та поспішає розповісти Вам їх історії!

Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Сергій, керівник виробничого підприємства. В підпорядкуванні близько 100 людей.

“На роботі доводиться бути досить серйозним та діловим, але спорт та змагання всіх рівняють”.

В триатлоні вже пів року, а почалось все випадково. Як це часто буває про триатлон розповів друг, так би мовити прорекламував, наскільки це класна тема.

Чому триатлон?

Найбільше в триатлоні подобається необхідність виходити із зони комфорту. У повсякденні ти одна людина: серйозний, сфокусований, а на змаганнях вже відбувається шалена боротьба, ти інший, ти не відчуваєш межу своїх можливостей, показуєш максимальний результат. Авжеж, необхідно докладати чимало зусиль, але воно того варте – на фініші кожного старту отримуєш неймовірний кайф, особливо, коли є сильна підтримка від найближчих.

Чому Chameleon Club?

Chameleon Club мене підкупив класним ком’юніті. Тут багато людей різних професій, різного світогляду, це водночас і об’єднує, і стимулює навчатись, дізнаватись багато нового один у одного.
Ну і зрозуміло це організація, команда та тренери – це не просто клуб, це така собі спортивна родина, зусилля якої направлені на підтримку тебе як на тренуваннях, стартах, так і в житті.

Про здобутки

Кожен мій здобуток це як маленька перемога. По-перше, зовнішньо я став зовсім іншою людиною, скинув 12 кілограм. Питання ваги для мене завжди було чимось нереальним. По-друге, я поплив. З нуля, взагалі плавати не міг, а тепер роблю олімпійську дистанцію триатлону з 3-х годин. Це моє третє досягнення!

Роман, керівник підприємства лідера Українського ринку з виробництва сільськогосподарських машин та агрегатів

“Мені подобається команда і вдосконалення самого себе. Щоденний і системний ріст над собою”.

В триатлоні вже майже рік. Насправді, катався на велосипеді для себе, поки не зустрів однодумців з Chameleon Club

Чому триатлон?

Мені подобається відчуття особистого вдосконалення. Щоденне і системне зростання над собою. Зрозуміло, що це вимагає концентрації, зміни звичок та значних інвестицій – 15-18 годин тренувань на тиждень – і ви нова людина.

Чому Chameleon Club?

Найперше, що спадає на думку це об’єднання однодумців. Людей, з якими хочеться перемагати, тренуватись щодня, ми фізично ростемо разом. Ми команда, яка підтримує один одного. Загалом, ми щодня працюємо над собою. У “Хамелеоні” прекрасна атмосфера та чудові люди, з якими ми йдемо спільним шляхом.

Про здобутки

Коли я прийшов до клубу, то вмів лише їздити на велосипеді, тільки-но купив шосейний велосипед і одразу почав шукати, з ким би то поїздити.
На сьогоднішній день я добре виконую спринтерські дистанції, гарно пливу, велосипед так і лишився улюбленим видом, став нормально бігати. До того ж, схуд на 16 кг, але це сталось само собою
Стабільно показую результат з 2:30 на олімпійській дистанції. Наразі готуюсь до двох половинок IronMan, які відбудуться цього року. Сподіваюсь наступного року, зможу зробити повний IronMan.
Я бачу свій прогрес, бачу, як щоденна праця дається взнаки. Мені це дійсно подобається!

Олена, приватний підприємець в сфері громадського харчування

“Наразі метою є повний марафон в Празі в жовтні місяці”.

Чому досі не триатлон?

Поки фокусуюсь на бігу. Плавати ще не навчилась, та й велосипедом не обзавелась.

Чому Chameleon Club?

Все дуже просто, в мене тут тренується чоловік, а потім вже і мене привів. Мені дуже подобається, що наші сімейні стосунки наново розкрились в спорті, виявилось, що у нас є дуже класні спільні інтереси! Ми часто беремо участь в естафетах, де я біжу, чоловік їде велосипедний етап, і ще хтось з друзів пливе.

Про здобутки

Вважаю своїм здобутком п’ятирічний досвід бігу. Хоча і бігаю на любительському рівні ставлю амбітні цілі: наразі метою є повний марафон в Празі в жовтні місяці.

Ася і Рома – клубна пара. Працюють розробниками програмного забезпечення

Ася: плавала у Сергія (Сергій Невзоров співзасновник та тренер Клубу) ще до заснування, а щойно клуб організували – долучилась.
Рома: дуже схожа історія, мав проблеми зі спиною і пішов плавати до Сергія з метою реабілітації, а потім “затягло” в триатлон.

“Одного разу ми прийшли в один час на тренування в басейн, і Сергій, тренер з плавання, поставив нас на одну доріжку. Так ми і познайомились, а доріжка в басейні фактично нас і поєднала!”

Чому триатлон?

Ася. Три роки займалась кросфітом, а потім з’явились проблеми зі спиною. Тому всі шляхи привели до плавання, щоб покращити стан спини, а бігати почала, щоб розвивати серце. Бігаю три роки. Потім з’явився велосипед і я помітила, що окремо займаюсь триатлоном. Тому це все діло об’єднала і виходить, що вже півроку я займаюсь цим.

Рома. Після боксу почав плавати, потім підключив біг, а ось вже пів року я триатлет!

Чому Chameleon Club?

Ася: Командний дух, неймовірна атмосфера. Професійний тренерський підхід та підтримка. Як би ти не готувався, але коли виходиш на старт без підтримки – це дуже складно, а тут сімейна атмосфера.

Рома: Дуже професійні тренери, дружня команда. Подобається організація заходів, тренуватись з одноклубниками, проводити разом час. Загалом, мені все тут просто подобається і максимально влаштовує. Це як одна велика дружня сім’я.

Про здобутки

І Ася, і Рома вирішили проблеми зі спинами завдяки заняттям в Клубі. Наразі націлені на повну дистанцію Ironman, а можливо і на щось поза спортом 🙂

Хочеш познайомитись з героями статті та стати триатлетом? Мерщій за посиланням! Скоро і у Києві!