Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Одеса, морське повітря, сонечко ііііі БІГ. Організатори New Run нарешті провели офлайн старт 30 травня, адже “усі карантинні карти” склались. На нього з’їхались спортсмени з різних куточків країни: як профіки так і любителі.

Змагання проводились на дистанціях: напівмарафон, 10 км, 5 км, естафета 21 км, команди 5 км, 1 км, дитячі забіги на 500 та 100 метрів.

Звісно, королівською дитсанцією цього дня стала половинка. Давайте про неї і поговоримо із переможцями.

За лідерство на цій дистанції поборолись Семенович Наталія1:16.27 хв та Валентина Верецька, яка перемогла з результатом 1:16.20 хв, всього 7 секунд вирішили всю розв’язку цього забігу, третьою стала Вілісова Тетяна 1:18.54 хв.

Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Про свої враження від бігу Валентина поділилась з редакцією Жорсткої Атлетики:

Як склався біг? Бачила, що ви бігли з Іваном Гешко.

Так, дякую хлопцям: Івану Гешку і ще одному у найківській футболці. Дуже допомагали, закривали від вітру. Думіла, що буде трішки повільніше, бо спека, бруківка, гірки… Одеса така Одеса. Вцілому, вийшло добре. 

Що до цього стартувала?

5 км у Києві, вийшло рівно 17 хвилин. Нууу і, в принципі, все. Можна сказати, тільки втягуюсь у змагальний сезон. Нарешті офлайн старти, побачила багато знайомих, дуже рада була кожній зустрічі. 

З якою задачею сюди їхала?

Певно, задача у всіх стоїть – виграти. Всі, хто приїхав, розраховував показати максимум. З таким настроєєм приїхала і я. 

Як тобі траса?

Дякувати Богу, не так багато розворотів, але бруківка… Спортсмени дуже “радіють” такому, добре що її було небагато. Поливалки були по шляху, це теж допомогло. Дівчата, які направляли по дорозі дуже заряджали своїми танцями/викриками і так далі, дуже позитивно вийшло. Організація вийшла на рівні – от все є.

А по чоловікам там що? Розповідаємо.

Першим фінішував Віталій Шафар1:05.45 хв, за ним прибіг Дідоводюк Дмитро1:07.00 та трійку призерів закрив Богдан Семенович1:08.44 хв.

Про змагальний сезон, результат та свої враження, переможець розказав нам детальніше:

Не часто тебе можна побачити на стартах, розкажи чому вибір впав саме на цей?

Не часто, бо я тільки місяць тому зробив перший старт за довгий період. Спочатку марафон, потім 10 000 м, далі просто себе не дуже добре почував. Брати участь у змаганнях було спонтанним рішенням, адже побачив, що він відбудеться за 3 дні до старту. Я ще кілька днів тому зробив важкі тренування, їхав з думками поспілкуватись із приятелями і пробігти, як тренування.

А взагалі як планував біг?

Та як, став пробіг. Було цікаво пробігти по 3:00 хв/км. В такому темпі біг марафон, а ця дистанція коротша, тож вирішив спробувати такий темп.

Як оцінюєш свій результат?

Хотілось пробігти по 3:00 хв у тренувальному режимі, траса ще трохи з бруківкою додала складності, але пробіг добре, я задоволений.

Підсумуємо результати на інших дистанціях:

10 км жінки:

  1. Дідоводюк Олеся – 35:57 хв;
  2. Радько Марія – 36:12 хв;
  3. Китиця Олена – 36:23.

Чоловіки:

  1. Коваль Василь – 28:55 хв;
  2. Цибін Олег – 31:31 хв;
  3. Піддубний Артем – 32:04 хв.

5 км жінки:

  1. Тарасова Юлія – 18:19 хв;
  2. Калашникова Вероніка – 19:01 хв;
  3. Качур Валерія – 21:29 хв.

Чоловіки:

  1. Килигін Максим – 16:26 хв;
  2. Рибалкін Микола – 17:29 хв;
  3. Кісс Александр – 16:30 хв.

Всі результати тут.