додому Новини

Без підборів: анонс боротьби жіночих аматорських команд Battle Mile

Швидкість, боротьба, інтриги, парі, розчарування, суперечки – це не повний список того, що супроводжує аматорські змагання Battle Mile Indoor League 2020/2021. 

4 змагальний день пройшов без жіночих забігів у категорії аматори, але вже 14 березня ми зможемо спостерігати два заключні батли у яких будуть визначені переможець та призери серед жінок-аматорів. Тож напередодні вирішальних двох турів пропонуємо вам підготуватися і ознайомитися із оглядом від Дмитрія Ніколайчука. А на трансляцію також підпишіться.

Боротьба за золото: «Місія нездійснена?!»

Лідерство у турнірній таблиці очолює клуб «Kuzin Team/МК “Тарас Бульба”» (тренер Олександр Кузін) (3 перемоги, 0 поразок), до складу якої увійшли одні з найсильніших дівчат-аматорок, які упродовж всієї ліги очолюють не лише турнірну таблицю, а й індивідуальний рейтинг. З 5 перших дівчат – 2 з клубу «Kuzin Team» – Ольга Донченко (5:23), Світлана Советченко (5:25), які зі своїми стабільно швидкими секундами могли б підсилити жіночі професійні команди. У 3 турі клуб «KMRC WOW» зібрав один з найсильніших складів, і показав досить високий результат для аматорських клубів (середній час подолання милі 5:41), але дівчата з «Kuzin Team» були готові до такого виклику і показали середній результат милі 5:33.

У наступних 2-х турах «Kuzin Team» зійдеться у батлах проти клубів «Run Empire» та «Victory Team», які між собою у третьому турі показали свої найшвидші секунди у цьому сезоні і постійно підсилюють свої склади. До того ж до їхнього складу входять дівчата з топ-5 жіночого індивідуального рейтингу Яна Киптенко (5:32) «Run Empire», Ірина Яворська (5:45) «Victory Team». Також варто чекати тактичних і трансферних рішень від тренерів команд Олени Жушман («Victory Team») та Олексія Рибалко («Run Empire»). 

Клуб «Run Empire» у заключному змагальному дні зустрінеться у батлі з клубом «KMRC Magic Girls», які мають показати «перемогу престижу», щоб перешкодити клубу «Run Empire» втрутитися у боротьбу за призові місця своїм одноклубникам з «КМ Running Club» – «KMRC WOW», «KMRC Бандитки».

Клубне дербі

Також на нас чекає «клубне дербі» між «KMRC WOW» та «KMRC Бандитки», які мають однакову кількість перемог та поразок (2 перемоги, 1 поразка) і є претендентами на медалі. Цікаво буде побачити на тактичні рішення тренера обох команд Юрія Гичуна. Клуб «KMRC WOW» має досить швидких дівчат у своїй команді (Ольга Панчій – 5:45), але клуб «KMRC Бандитки» у цей же змагальний день чекає батл із досить сильним клубом «Victory Team», який у разі перемоги матиме перевагу у турнірній таблиці при однаковій кількості перемог.

Можливо, клуб «KMRC Бандитки» повторить тактику професійного чоловічого клубу у 6 турі «гамбіт Херсона», коли хлопці зберегли сили задля перемоги у 7-му турі. Ще одне «дербі» буде між клубами «KMRC Magic Girls» та «KMRC WOW». Останні не мають права на помилку у боротьбі за перемогу у турнірі.

Статистика індивідуальних виступів жінок-аматорів

У останній змагальний день чекаємо від клубів та тренерів цікавих тактичних рішень, а враховуючи вагу кожної перемоги і нових, сильних учасників, які змінять і індивідуальний жіночий рейтинг у аматорів. З відривом майже у 10 сек. очолюють рейтинг представниці клубу «Kuzin Team», які доречі на всіх батлах вибігали милю з 5:40. Нині топ-5 виглядає так: 

  1. Ольга Донченко (5:23) Kuzin Team
  2. Світлана Советченко (5:25) Kuzin Team
  3. Мельник Іванна (5:25) KMRC WOW
  4. Яна Киптенко (5:32) Run Empire
  5. Ольга Панчій (5:45) KMRC WOW
  6. Ірина Яворська (5:45) Victory Team

Читайте також: Віддаємо золоті медалі «ПУШПБ»? Чи зможе «Victory Team» вибороти золото?