Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Battle Mile Indoor League 20/21 виходить на фінішну пряму. Як у чоловіків, так і у жінок за 5 турів сформувалися лідери, створюються тактичні схеми батлів, а команди проводять власну трансферну політику. Перед фінальними батлами (6 та 7 тур) серед профі, які відбудуться 8 березня, вашій увазі огляд від експрерта з тактичних та статистичних питань Дмитрія Ніколайчука.

Але перед тим, щоб не пропустити найцікавішого, переходь за посиланням трансляції вже зараз, підписуйся на канал та тисни дзвіночок!

«Валідольні ігри»

Здавалося, що клубу «Львів» (5 перемог, 0 поразок), у складі якого значаться чемпіони України, призери ЧС та ЧЄ (Тетяна Петлюк, Орися Дем’янюк, Анна Жмурко), можна було б вручити кубок ліги, але на них чекає батл з клубом «Харків» (4 перемоги, 1 поразка) (6 тур), які мають не менш сильних дівчат у своїй команді (Анна Міщенко, Юлія Шматенко). До того ж їхня зустріч буде у першій грі змагального дня, що говорить про швидкі секунди від дівчат. Сподіваємося, лідери обох команд зможуть бути по максимуму заявлені на гру і ми побачимо запеклу боротьбу за індивідуальний кубок.

Останній бій

Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Але не все так просто у турнірній таблиці жіночих професійних команд. Жіночі клуби «Києва» та «Одеси»  також мають по 4 перемоги і 1 поразці, які зійдуться у тому ж 6 турі. До того ж клуб «Київ» чекає батл з «Харковом» у 7 турі. Тому всім клубам варто максимально підсилювати свої склади і обирати оптимальну тактику проти складу клубів своїх суперників. Варто зазначити, що клуб «Київ» під вирішальні тури зібрав практично всіх своїх лідерів (Юлія Мороз, Ксенія Пироженко, Валентина Верецька), що є серйозною «заявочкою».

У жіночій лізі боротьба буде не лише за 1-4 місця, а і за 5-8 між клубами Черкас, Дніпра, Донецька, Херсона, які мають очні зустрічі у 6-му турі.

Індивідуальний батл

Чекаємо на розв’язки в індивідуальному жіночому рейтингу. Милю з 5-ти хв. вибігло 5 дівчат (Валентина Верецька, Анна Міщенко, Ксенія Пироженко, Тетяна Петлюк, Анастасія Прокудіна), причому Анна Міщенко зробила це двічі. Також після участі у Чемпіонаті Європи можемо побачити на доріжках манежу одну з найсильніших в Україні атлеток Орисю Дем’янюк (1500 м. – 4:17), яка зможе скласти конкуренцію у індивідуальному рейтингу.

«ЇЇ величність статистика»

Рейтинг подолання милі жіночими клубами (середнє арифметичне 5 турів, 4 гравці, похибка +- 0,5 сек.):
1. Львів – 5:02
2. Київ – 5:06
3. Харків – 5:09
4. Одеса – 5:15
5.Дніпро – 5:16
6. Черкаси – 5:17
7. Донецьк – 5:22
8. Херсон – 5:23

Як бачимо за неофіційним рейтингом 5-ти турів клуб «Львів» має найшвидший середній результат, а клуби «Київ» та «Харків» на 2 і 3 місцях відповідно. Цікаво, що статистичні показники жіночих клубів після 5-ти турів практично відображають турнірну таблицю. Подивимося, чи збережеться ця тенденція після фінального туру і чи зможе клуби «Київ» та «Харків» дати бій «Львову» у суперечці за золото.

Біговий батл не за горами!