Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Офіційно повідомляємо: голосування Decathlon Gathletics Awards 2020 завершено і Жорстка Атлетика після детальної перевірки голосів готова назвати імена переможців! Але для початку, як заведено, ми хочемо подякувати усім вболівальникам, які долучилися до цієї відповідальної справи та додали мотивації нашим неймовірним атлетам! Кожен голос був безумовно важливим, а  запекла боротьба в кожній номінації, є підтвердженням того, що абсолютно всі атлети є небайдужими для уболівальників і шанувальників «королеви спорту». Отож!

♦ Небувалий прорив року ♦

Богдан-Іван Городиський – не перестає вражати щороку. Щойно ми говорили з Іваном про його перехід з середніх дистанцій на десятку, потім про його переможний ЧУ і олімпійську ліцензію в марафоні. І от, пройшов рік – і Богдан, він же Іван, – автор національного рекорду України на дистанції 21 км (1:00:40)! Не можемо не відзначити, що попередній рекорд належав легендарному Сергію Лебідю і протримався 17 років. Що буде далі? Побачимо!

♦ Дивовижна завзятість року ♦

Ігор Мусієнко – політ 7-кілограмового снаряда на позначку 20 метрів – таких показників в приміщенні давно не бачила українська легка атлетика. А от завдяки завзяттю Ігоря це стало можливим. А ще два чемпіонства літньої і зимової національних першостей, срібло чемпіонату ABAF та велике прагнення не зупинятися на досягнутому – це все про цього атлета!

♦ Непохитна безкомпромісність року ♦

Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Євген Гуцол – колись Євген змінив 400-метрів на дистанцію вдвічі більше і з того часу без жодних компромісів та вагань рухається до своєї мети. І хоча минулий рік був не таким вже насиченим на старти, серед їх невеликої кількості Євген зумів зняти практично секунду зі свого особистого рекорду в приміщенні (1:47,81), вкотре завоювати золото ЧУ та чемпіонату ABAF.

♦ Невтомний лідер року♦

Марина Бех-Романчук – найбільша перфекціоністка української легкої атлетики, яка закохала в українські горизонтальні стрибки всю земну кулю. 2020 рік для Марини став роком відточення майстерності та золотими і срібними нагородами на змаганнях всіх рівнів від ЧУ до Діамантових Ліг, а ще новеньким особистим в приміщенні – 6,96 м! Послідовність, впевненість та мотивація і 7 метрів стане звичною справою!

♦ Окремий приз від редакції ЖА♦

Ярослава Магучіх – ми могли б звичайно перерахувати тут усі здобутки спортсменки, але якщо бути лаконічним – це суцільний ТОП (усіх можливих топ-листів) і світовий рекорд на додачу. Як бути на висоті, Ярослава добре знає – в усіх значеннях вислову.

Переможці номінацій отримають подарунки від нашого партнера DECATHLON Ukraine, а у всіх вболівальників є можливість скористатися  бонусом: до 15 лютого вводь промокод:

та отримуй знижку 10% на товари інтернет-магазину!

DECATHLON – cпорт для всіх, якість від новачка до профі.