Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Всеукраїнський Ультрапробіг Єдності «СТАЛЕВИЙ ГАРТ 2020» до Дня Незалежності України – пробіг довжиною півтисячі кілометрів, який відбудеться вже другий рік поспіль.

Організатором виступає команда «Queen & Trek King Club» (м. Київ). За їх слоавми головна мета пробігу: популяризація активного та здорового способу життя, пропагування легкої атлетики та бігу на довгі дистанції, зокрема, сприяння згуртованості спортивної спільноти України та об’єднання суспільства, демонстрація
прикладу сили волі та незламності духу напередодні святкування Дня Незалежності України!

Маршрут цьогорічного пробігу абсолютно відмінний від попереднього і виглядає наступним чином:

Дніпро – Кам’янське – Кременчук – Світловодськ – Чигирин –Черкаси – Канів – Трипілля – Київ

Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Учасники стартуватимуть 15.08.2020 р. в м. Дніпро, а фінішуватимуть в Києві 24.08.2020 р. на День Незалежності України під час «Забігу у вишиванках»

Організатори забігу зазначають:

Оскільки такий формат вимагає фантастичної витривалості з боку легкоатлетів наш захід надзвичайно вражає спостерігачів і вболівальників та неабияк мотивує спортсменів, через населені пункти яких проходить маршрут пробігу. Виявляючи свою підтримку, численні однодумці приєднуються до ультрабігунів на їхньому шляху і разом демонструють наявність свідомого спортивного руху в Україні та незабутнім власним прикладом надихають інших, зокрема і молодь, активно займатися спортом!

Це буде особлива подія, аналогів якої немає в нашій державі,стверджують організатори. У складі команди:

  1. чемпіон та рекордсмен України з добового бігу Андрій Ткачук (входить в топ-10 світу),
  2. майстер спорту, чемпіонка та рекордсменка України з добового
    бігу Олена Шевченко,
  3. чемпіон України з бігу на 100 км Ігор Саханда,
  4. Володимир Сковородка – рекордсмен Книги рекордів України (перший в Україні пробіг марафон у повному бойовому спорядженніпожежного)та інші.

До пробігу долучатимуться чисельні спортивні клуби, що охоплюють тисячі активних
людей!

Нагадаємо, що минулого року  був  проведений Перший Ультрапробіг Єдності на
500 км з Ковеля до Києва через Луцьк, Рівне, Житомир та Ірпінь Тоді до пробігу в різних містах та селищах долучилося близько 500 бігунів!

На всьому шляху буде організовано супровід бігунів, але, незважаючи на це, навіть для професійних спортсменів даний захід є справжнім викликом та перевіркою на силу волі, витримку та завзятість! Дистанцію подолають лише найсильніші атлети країни, які дійсно мають СТАЛЕВИЙ ГАРТ!

Цікаво, що гаслом забігу учасники обрали такі слова: «За Україну з огнем завзяття рушаймо, браття, всі вперед!» – слова українського письменника Миколи Вороного, написані в  1917-му році.

За матеріалами організаторів.