Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Стали відомі імена головних героїнь проекту про біг, індивідуальність і силу волі

У кожної дівчини є захоплення, без яких вона вже не може уявити свого життя. У сучасному світі суспільство поставило тренд на активність. Ми намагаємося частіше ходити пішки, обираємо корисну їжу, записуємося на різні види тренувань і вчимося дивитися на світ виключно з позитивних ракурсів. В результаті – стаємо сильнішими, витривалішими і впевненими в собі, надихаючи власним прикладом подруг, дітей або колег.

“Бігові Супердівчата Libresse” – спільнота, що об’єднала дівчат, які не уявляють свого життя без бігу. Крім того, #біговіcупердівчата – це сильні духом, сміливі особистості, які не бояться відкривати для себе нові горизонти і підкреслювати індивідуальність. В результаті кастингу організатори проекту обрали 6 героїнь, які стали лідерами спільноти “Бігові Супердівчата Libresse”. Ця яскрава команда готується надихнути тебе на нові перемоги. Знайомся!

Юлія Мнухіна, 27 років, стартапер

Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Ця креативна дівчина чудово знає, як втілити оригінальні ідеї в мікробізнес. У професійній скарбничці Юлі чимало стартапів. З нещодавніх – виробництво шкарпеток з принтами картин відомих художників, а також «винні» блокноти. Юля закохана в біг і отримує натхнення від кожної перебореної дистанції. «Своїми досягненнями я вважаю вчинки, при здійсненні яких долаю свої страхи і сумніви», – каже дівчина.

Юлія Віцько, 32 роки, бізнес-, лайф-коуч

Юля – яскрава, цікава і дуже глибока дівчина. В її «біговому» арсеналі безліч нагород з різних марафонів. Професія цієї дівчини – лайф-коуч. Вона полягає в тому, щоб допомагати іншим досягати поставлених цілей і покращувати якість свого життя. Оточуючі вважають Юлю абсолютним мотиватором. Тому навіть хобі у дівчини відповідні. І вельми різнобічні. Юля – член фонду UNICEF і активно допомагає тваринам. А ще встигла знятися в польському кіно!

Аліна Короленко, 25 років, фахівець з продажу

Ця дівчина не може жити без особистих викликів! У минулому році Аліна подолала дуатлон – гонку, що включає в себе етапи бігу і плавання.

«Один з найсильніших видів мотивації – це суперечка! У моєму випадку, це було парі із другом. Довелося освоювати техніку плавання!», – згадує дівчина.

Біг – найважливіша частина життя Аліни. Крім того, дівчина займається плаванням, ходить в зал і обожнює велопрогулянки. Щоб отримати тіло мрії, вона змогла позбутися 12-ти зайвих кілограмів,поєднавши правильне харчування і регулярні тренування.

Каріна Воронченко, 27 років, юрист

Каріна – людина сміливих рішень. Чотири роки тому дівчина кардинально змінила кар’єрний вектор, віддавши перевагу сфері туризму над професією юриста. Біг з’явився в житті Каріни всього 1,5 роки тому. І за такий невеликий термін Каріна встигла кілька разів зайняти призові місця!

«Кожне тренування має чіткий план і кінцеву мету. Мені подобається відчуття ейфорії після занять. Саме в цей момент усвідомлюю, що у мене в цей раз все вийшло. А значить, план виконаний!», – розповідає дівчина.

Наталя Попова, 34 рік, фахівець в beauty-сфері

Наталя – на порозі змін. Раніше дівчина працювала в індустрії моди і краси, займаючи в цій ніші управлінську посаду. Зараз, вперше за багато років роботи, Наталя взяла тайм-аут. Шукати своє справжнє призначення їй допомагають нові захоплення.

 «Коли у людини з’являється вільний час, є два шляхи: віддати перевагу бездіяльності, або ж почати втілювати дитячі мрії. Я обираю другий варіант і рада познайомитися з собою-справжньою », – ділиться Наталя.

Ця активна та спортивна дівчина не уявляє своє життя без бігу. Наталя пробігла марафон в Мюнхені і змогла схуднути на 14 кілограмів за два місяці.

Поліна Потапенко, 35 років, HR-директор

З Поліною ніколи не буває нудно! Ця інтелігентна і неординарна дівчина на власному прикладі показує, що щастя – у безперервному русі. Поліна долає далекі дистанції на велосипеді, а ще – обожнює гори. Пишається тим, що змогла піднятися на гору заввишки більше 4000 метрів, будучи в Грузії. Своїм особистим прикладом дівчина долучає до активного способу життя сина. Бігати почала у 2018 році, але встигла серйозно захопитися цим видом спорту!

Вже з 1 вересня «Бігові Супердівчата Libresse» починають дружні пробіжки, відкриті для всіх бажаючих. До героїнь проекту може приєднатися кожна охоча! Подробиці про час і локації можна знайти на офіційній сторінці спільноти в Facebook: https://www.facebook.com/libresserun/