Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Нарешті минулими вихідними відбулися такі довгоочікувані та незвичайні командні змагання Be more human. Майже 1000 учасників знайшли у собі сили та подолали дистанцію довжиною у 7 км, на якій їх чекали 10 командних випробувань.

Для того, щоб взяти участь у забізі, необхідно було зібрати команду з 6 людей, серед яких повинно було бути як мінімум двоє однієї статі, наприклад 2 дівчини та 4 хлопці. Протягом усього маршруту команду об’єднував канат, який в жодному разі не можна було відпускати на дистанції, окрім моментів, коли необхідно було виконувати  деякі завдання. Напередодні забігу команда Жорсткої Атлетики доводила вам, що командні забіги – це круто, і такий шанс спробувати себе не можна втрачати. І точно знаємо, що  не помились! Тож, пропонуємо до вашої уваги коментарі учасників Be more human. 2018, які доводять беззаперечність наших тверджень.

Ще той team building спрацював

Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

В’ячеслав Матюхін та Дмитро Анділахай – супервеселі ведучі UA:Суспільне, команда “UA:Суспільне”

“Наша команда повністю складалася з співробітників каналу, при цьому половина з них спортом активно не займаються. Сама участь у Be more human. – це дійсно круто для тімбілдінгу. По-перше ми побачили один одного у неформальній обстановці, побачили колег в екстремальній ситуації. Що ще цікаво, що забіг не лише підвищив планку наших взаємовідносин, а й те, що це відобразиться на нашій подальшій роботі. Тепер ми знаємо, хто на що здатен в хорошому сенсі. Усі в команді, коли було важко, все одно працювали на повну. Тут було постійне відчуття, що, якщо я здамся, то постраждає вся команда, і це дуже об’єднує. Кожен намагався витиснути максимум з того, що можливо! І головне – це розповсюджується не лише на спорт, а й в усіх інших сферах працює. І ми вже точно знаємо, що хочемо брати участь в таких заходах і надалі!”

Про командну відповідальність

Дмитро Харченко – засновник бігового клубу ПУШЕБ, капітан команди KISS FM

“Забіг важкий не так фізично, як психологічно: ти думаєш про всю команду, за їх стан, особливо за дівчат. Забіг Be More Human зближує та робить команду родиною. На перешкодах ми як одне ціле працюємо в такт і допомагаємо морально. Такі старти дають нові емоції та надихають до нових мрій! Я вважаю, що такі забіги дають поштовх на ще більшу віддачу у повсякденному житті. Наша команда виходила на старт з ціллю перемогти на цих змаганнях”.

Про головну фішку перегонів – канат

Георгій Левченко – кайтсерфер, багаторазовий учасник всіх бігових і не лише бігових спортивних заходів в Україні та Європі, команда “The Avengers”

«Вперше довелося брати участь у змаганнях, де проходження дистанції та перешкод мало виключно командний характер. Тут куди більш цінні не особисті швидкісні чи силові якості, а вміння використовувати їх для досягнення поставленої командної мети. Правильний темп у ті моменти, коли працює вся команда та вірний розподіл сил та учасників для виконання завдань стало основою нашого успішного проходження дистанції. А канат допомагав нам триматися разом та допомагати один одному, коли це було необхідно. Хоча ми і не перемогли всіх інших, але після цього забігу кожен член нашої команди став набагато сильніше, швидше, відчайдушніше та more human».

Сила та міцність. Тут не лише про біг

Макс Путря – кросфітер, важкоатлет та Spartan racer, який ніколи не зупиняється на досягнутому, команда «Sport city Kharkiv”

Дуже сподобався формат забігу – 10 завдань протягом 7 км. Це неймовірний досвід роботи у команді, гонка дала нам можливість перевірити свої межі та досягти мети завдяки командній роботі. Сам забіг Be more human – це поєднання витривалості та функціональної підготовки. Ці змагання не лише для атлетів, які працюють над аеробною витривалістю, а й для спортсменів, що працюють над вибуховими якостями та вміють тримати штангу у руках, а також мають базові гімнастичні навички. У мене не бігова форма тіла, я швидше атлетичної статури, причому в основному я працюю з великою вагою, але окрім цього я ще бігаю, катаю на велосипеді та плаваю.

Ми до останньої секунди не знали фінальних результатів, що, звісно, мотивувало нас викладалися на максимум, що призвело до швидкого та сповненого незабутніми враженнями фінішу. Нашій команді Sport City Kharkiv випала реальна нагода розширити свою зону комфорту та отримати додатковий поштовх для саморозвитку в умовах виключно командної роботи. Всі дуже старалися, підтримували один одного, допомагали залишати свої сумніви. Все зробили добре, але могли і краще) А взагалі, всі учасники круті, адже ми досягли мети разом“.

Про дорогу у великий спорт

Асія Головко –  тендітна дівчина, яка лише почала своє знайомство зі спортом та вже має свої маленькі перемоги, команда «Track and speed club»

Якщо ти в захваті від спортивних подій, але сумніваєшся у своїх силах… тоді час приєднуватись до завзятих змагань Be more human. Адже тут кожен думає про іншого, бо команда – це суцільний механізм, кожен важливий і всі цінні. Якщо один виграє заради команди, то вся команда йде до перемоги разом. Тут ти наповнюєшся духом команди і долаєш всі перешкоди, навіть ті, перед якими був постійний страх… Бо то є велика сила перемоги!! ;))) Завзятість і згуртованість надають величезну енергію та впевненість в доланні перешкод. Мені сподобалося, я вже другий рік поспіль приймаю участь і кожного разу виявляється щось новеньке та цікаве. З моєю командою, я просто забуваю про страх і насолоджуюся грою. Дякую організаторам, які надали нам змогу об’єднатися разом для досягнення мети”.

І про обійми на фініші…

 Команди переможці у абосолюті:
1 місце – Dragon Capital, час 55:43,4
2 місце – Kiss FM, час 58:57,1
3 місце – Gtf, час 1:00:08,4

Команда переможниця серед спортивних клубів:
1 місце – Pantera 1:03:31,9

Команда переможниця серед бігових клубів
1 місце – Dragon Capital, час 55:43,4

фото Марини Банделюк, Альони Суміної та зі сторінок учасників у FB