Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

У третій день КЧУ відбулась естафета – надзвичайно цікавий вид спортивного орієнтування. Висока швидкість, щільність результатів та командна боротьба – все це сповнювало сьогоднішній день!

Серед жіночих команд прогнозовано перемогла команда Харківської обл. (Сухаревська Альона, Данілова Анастасія, Сухаревська Вікторія). На першому етапі першою фінішувала Сухаревська Альона, слідом за нею Калініченко Ганна. На другому етапі першою фінішувала Данілова Анастасія. Як і її подруга по команді припустилася помилки на 7-му пункті, та решту дистанції пробігла чисто. Гарно пробігла на другому етапі Марія Тимощук, яка подарувала надію на медаль команді Київської обл., вивівши команду з 5-ої на 2-гу позицію. На жаль, скористатися цією можливістю дівчатам не вдалося. Та найшвидше другий етап подолала Дзема Катерина, скоротивши відставання від лідерів.

На третьому етапі спокійно та впевно лідером вибігла Сухаревська Вікторія, яка показала найкращий час серед усіх учасниць естафети. Другими фінішу дісталася команда Сумської обл. – Карпенко Юлія закріпила успіх Калініченко Ганни та Постельняк Олени. Та бронзові нагороди вибороли представниці Вінницької обл. Мироненко Олена, Дзема Катерина, Захарова Поліна.

Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Розбірки чоловічої естафети відбувалися вже на заключному етапі. З першого етапу разом прибігли Половинко Андрій, Русенчик Владислав. З другого етапу знову майже разом прибігли представники Харківської та Дніпропетровської областей: Дяченко Вадим передав естафету першим, а слідом за ним – Ласкаржевський Владислав. Тож вирішити яка команда сильніша мали найдосвідченіші Павло Ушкварок та Руслан Глібов. Вже на початку дистанції лідерство захопив Руслан та, незважаючи на помилку на другій петлі, зумів його втримати, здобувши золоту нагороду для команди Дніпропетровської обл. Відповідно другим фінішував Павло, здобувши срібні нагороди команді Харківської обл. Третіми фінішували представники Сумської обл: Головко Володимир, Кандибей Євген та Савченко Олексій. Цікаву боротьбу на фініші нам подарували Щукін Костянтин та Бабич Сергій. Шкода, що боротьба велася за 4-ту позицію, виборов яку Сергій для команди Львівської обл. Команда Київської обл. фінішувала 5-ою. Цікаво, що через травму всі бігові тренування Костянтин робить на біговій дорожці: приловчився бігати і кроси, і інтервальні роботи.

Після третього дня змагань попереду команда Харківської обл. з невеликим відставанням на другій позиції залишається команда Київської обл., та замикає трійку проміжних лідерів команда Вінницької обл. Попереду останній день змагань – динамічний спринт, який і вирішить долю переможця та призерів Командного Чемпіонату України.

Результати естафети