Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

У м. Черкаси відвувся особливий – командний та динимічний вид змагань – естафета. Це той самий вид, коли все залежить не лише від тебе та щиро вболіваєш не лише за себе і ліпшого друга/подружку, а ще за двох людей – свою команду. В той же час, естафета – це коли ти відповідаєш не лише за свій результат, а і за результат команди і навіть коли дуже важко продовжуєш працювати заради команди.

Хоча і з першого етапу першою прибігла представниця Київської обл. Федорова Олена, ця команда не змогла втирамати лідерство – на другому та третьому етапах бігли перспективні, але молоді спортсменки: Кобець Світлана передала естафету третьою та Трохимчук Юлія зберігла цю позицію. Другими дісталися фінішу преставниці Сумської обл. Калініченко Анна, Карпенко Юлія, Постельняк Олена. Найбільш рівний та потужний склад у жінок сьогодні був у команди Харківської обл., саме вони і святкували впевнену перемогу. Веремеєнко Євгенія передала естафету з відставанням у 2 хвилини, але вже Данілова Анастасія вивела команду на першу позицію та Сухаревська Вікторія збільшила відрив від другого місця. Вітаємо дівчат з заслуженою перемогою!

У чоловіків вже на другому етапі стало зрозуміло, чим завершаться сьогоднішні “розбірки”. Чудово пробіг свій етап представник Львівської обл. Пажух Ярослав, передавши естафету другим Юрію Бадану, який біг з хворобою та не підвів товаришів. Також другим вибіг на свій етап лідер попередніх днів Бабич Сергій, скоротив відставання від лідерів та все одно Львівська обл. дісталася фінішу другою. На третє місце вивів команду Дніпропетровської обл. Ласкаржевський Владислав, отримавши естафету від Русенчика Владислава та Ткачука Олександра. Ну, а впевнену перемогу святкувала команда Харківської обл. Хлопці задоволені результатом, хоча і хотіли би отримати більш складну технічно дистанцію. На першому етапі біг Андрій Половинко. Помилившись на першому пункті, втратив контакт з суперниками, та до 5 пункту наздогоняв їх. На другому етапі біг Наточій Михайло, вже на початку дистанції наздогнав та впевнено обігнав суперників: “Пройшов дистанцію досить спокійно, без помилок. Сподобалось – гарна видімість”. На третьому етапі біг Дяченко Вадим, який вже мав дві бронзові нагороди за попередні дні: “Так, відрив був суттєвим, та я знав, що зі мною на етапі біжать досить сильні хлопці, тож не розслаблявся. На третій день змагань вже відчувається втома, під кінець зовсім важко біглося, вже хотілось перейти на крок. Мабуть, дається в знаки Київський марафон з орієнтування, який біг тиждень тому. Хотілось перевірити себе на такій дистанції”. Тепер хлопці готуються до командного ЧУ у Коростишеві, але за місця у естафетній команді ще доведеться поборотися.

Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Редакція Жорсткої Атлетики вітає переможців та очікує на заключний день змагань, у який відбудеться найшвидша дистанція – спринт.