Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

Що може бути краще за новорічні свята? Особливо, коли ти напрацьовуєш базу перед новим сезоном, не вилазиш з тренажерної зали, а твоя квартира вся в піску зі стрибкової ями, і масаж вже став безсилим та капітулював перед твоєю крепатурою! І навіть олів’є не викликає захоплення? Саме в такому випадку найприємнішими речами від свята стають подарунки. Жорстка Атлетика дослідила питання подарунків для професійних легкоатлетів та поспішає поділитися з вами!

Кінезіологічні тейпи (пластирі). Стрічки з тканини або полімерного матеріалу,  які використовуються для фіксації суглобів, м’язів, зв’язок при розтягненнях або інших травмах, а також для мобілізації окремих рухів. Також тейпи можуть, і використовуються, як елемент декору, що разом з новеньким екіпіруванням від Nike, ще більше виділяє вас з-поміж натовпу ваших суперників в минулорічному Adidas.

Ціна питання: від 150 гривень

Де знайти: купа виробників, в тому числі і українських

Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club
Біговий клуб у Києві - Track & Speed Club

cmuu3ziucaa-w71

Гумові петлі. Все нове – добре забуте старе. Унікальний в плані ефективності та доступності тренажер. Такі петлі є незамінними в підготовці спортсменів групи метателів та бар’єристів, але також прийдуть до смаку всім іншим. Навіть банальні вправи на гнучкість та розтяжку стануть ще більш продуктивними.

Ціна питання: від 150 гривень

Де знайти: фітнес інтернет-магазини

Спортивні трекери. Ви ще досі міряєте пульс на частині тіла між головою та тулубом? Або ж рахуєте кілометраж на “око”? І вперше чуєте про фази сну? І пропускаєте важливі повідомлення в фейсбуці під час тренувань, бо телефон лишаєте в роздягальні?  Тоді вам потрібно негайно спортивний трекер, який полегшить ваші тренування і додасть ще один гаджет, що треба регулярно заряджати!

Ціна питання: від 80 доларів

Де знайти: на сайтах світових лідерів у виробництві спортивних годинників: Suunto, Garmin, Polar, Timex, Tom Tom.

In this Feb. 13, 2011 photo, a marathon runner, attending the Mardi Gras Marathon, displays three GPS running aides, the Garmin Forerunner 110, left, the Timex Ironman Global Trainer, and the Garmin Forerunner 305, right. (AP Photo)

Фоам Роли. Циліндри з довільного матеріалу, що використовуються для впливу на м’язів та  сполучну тканину з ціллю підготовки до тренування, або відновлення після. Якщо ви ще досі не маєте власного цілодобового масажиста, який жив би щонайдалі в сусідній кімнаті – терміново купуйте рол та ласкаво просимо в світ тренування фасції, самомасажу та швидкого відновлення!

Ціна питання: від 300 гривень

Де знайти: blackroll.com.ua

Blackroll GES/ Fussball/ Die Mannschaft, Trainingslager, Ascona, Schweiz.
Навіть футболісти “катають”! А чим ми гірші?

Подушка Bosu. Нестійка поверхня, тренування на якій розвинуть не лише вашу стійкість на доріжці або в секторі, але силу, швидкість, витривалість, стрибучість та почуття гумору. Елемент балансування при виконанні будь-якої типової вправи вмикає дрібні м’язи,  які так важко натренувати. Можливо саме це і відділяє 2-го розрядника від майстра спорту? Who knows…

Ціна питання: від 2500 гривень

Де знайти: фітнес інтернет-магазини

active-aging-blog

Петлі TRX. Нове слово в функціональному тренінгу, що направлено на розвиток сили кінцівок, витривалості, збалансованості та відчуття щастя. Якщо вам не вистачає звичайних вправ з вашим тілом, сміливо замовляйте комплект! Але якщо ви лінуєтеся зайвий раз без тренера зробити прес або планку – ви ризикуєте отримати додатковий пилозбірник. І ще, будьте обережні, петлі дійсно ефективні!

Ціна питання: від 1300 гривень

Де знайти: фітнес інтернет-магазини

large-54-499x420

І не забувайте, ваш результат залежить не від подарунків, а від вашої роботи!

З Новим Роком!